The Entrepreneur's Handbook 2022

Nieuwsbrief

Newsletter subscription

* indicates required
Artikel
Handleiding

De Royal Academy of Engineering’s Enterprise Hub heeft een nieuw Entrepreneur's Handbook gepubliceerd om oprichters van spin-out bedrijven te ondersteunen.

Spin-outbedrijven vertegenwoordigen slechts 3% van de snelgroeiende bedrijven in het Vereningd Koninkrijk, waarvan slechts 1628 spin-outs gestart zijn sinds 2011, volgens het rapport Spotlight on spin-outs: UK academische spin-out trends, een rapport gepubliceerd door de Royal Academy of Engineering Enterprise Hub en Beauhurst. Terwijl de helft van alle startups maar vijf jaar meegaat, is de gemiddelde leeftijd van een spin-out bijna negen jaar. Spin-outs trekken meer dan gemiddelde investeringen en subsidies aan, en dragen bij aan lokale economische groei en werkgelegenheid.

Het nieuwe Entrepreneur's Handbook is ontworpen om aspirant-academische ondernemers te helpen de uitdagingen van spin-off te begrijpen. Het nieuwe handboek biedt praktische begeleiding over verschillende onderwerpen die relevant zijn voor academische ondernemers, van het bedenken van een bedrijfsidee tot het veiligstellen van investeringen, waaronder:

  • Richtlijnen voor de lengte van het spin-outproces;
  • Benaderen en onderhandelen met universiteiten en investeerders;
  • Marktonderzoek, bedrijfsplannen en financiële beoordelingen;
  • Het bedrijf laten groeien.

Lees meer of download het Entrepreneur's Handbook (in Engels)